Nu är väntan över


Nu är väntan över
Grabbarna väntar på Jultomten hemma hos Anna och Niklas.

Nu är alla julklappar öppnade, all mat uppäten och städningen förgäves. Det käns skönt att det är över för den här gången. Lika roligt som det är innan Jul lika skönt är det när allt är över.
Min förkylning håller äntligen på att ge upp och krafterna börjar komma tillbaks. Det ska faktiskt bli skönt att börja jobba igen nästa vecka.

Det blir aldrig som man har tänkt sig...

Jag hade tänkt vara ledig denna vecka och stöka, städa, pyssla, träna och ha det bra. Det började bra måndag städade jag ur förrådet, tvätten och kontoret. Tisdag gick jag igenom alla papper, fick iof jobba några timmar men det var väntat. Onsdag vaknar med feber och ont i halsen. Inen ork till någonting. Gjorde tappra försök att städa men var genomsvettig efter 5 minuter. Idag har jag varit lite piggare men har inte riktigt någon energi att göra något. Hoppas att jag piggnar till tills imorgon för då ska huset städas och det sista handlas tills på Lördag då vi ska fira lilla julafton här.
Jag som hade tänkt scrappa undan det som ligger innan julfotona blir framkallade *suck* vi får se om jag kanske hinner lite i mellandagarna.

Fadder barn


Nu finns min tävlings Lo upplagd hos Scrapbookbutiken så då får även jag publicera den.
Fadder barn

God Jul!

God Jul!

Carl 4 år

Idag fyller Carl 4 år. Här posar han i nya kläderna.
Han fick låssas sova när vi skulle gratta honom eftersom han alltid vaknar först i familjen. Han blev glad över sina presenter men fick en släng av "gamla" Carl redan vid frukosten då det skulle trislkas och bråkas. *suck* när går denna trotsperiod över???
Carl 4 år

Matglad

Matglad

Jag har blivit antagen :-)

Jag kom in på både "Projektledning" 15p och "Organisation och Ledarskap" 7,5 p till våren. Båda kurserna går på kvartsfart och mest kvällstid så jag hoppas att jag kommer hinna med. Det ska bli roligt att förkovra sig lite igen.

Jag har döpt om mig

Numera kommer jag gå under namnet Ω (ÅM) i scrapp/kort världen. Funderar på vad koden är för det.....får nog ha ÅhM i nödfall.


Pyssel kväll

Igår hade vi en liten pyssel kväll. Ja det vill säga vi var bara 3 personer och vi höll inte på så länge. Alla var lite trötta efter dagens jobb. Men jag altrade en låda att ha mina blommor i samt 1 LO till en tävling hos Scrapbookbutiken.
Jag kände mig lite tom på inspiration efter att ha försökt få sommar LO:na klara. Funderar på att ta en paus till efter jul men vi får se om det kommer ny inspiration.

Karusell

Äntligen har jag fått in bilderna från Parken Zoo i somras. Jag har så svårt att scrappa med så många bilder. Är inte helt nöjd med dessa LO men nu sitter dom i albumet i varje fall. Nästa anstormning av kort (Jul) kan nu komma.
Karusell

Vit tiger

Vit tiger

Reptilhuset

Reptilhuset

Jul fint i köks fönstret.

Idag har vi gjort pepparkakshus, nejlikor i apelsiner och pepparkakor med nonstop.
Jul-fint i köks fönstret.

Gustaf cyklar utan stödhjul.


Gustaf har inte haft något intresse av att lära sig cykla. Jag lovade honom ett cykel lås i somras om han lärde sig cykla utan stödhjul men inget resultat. Idag den 8/12 efter frukost säger Gustaf. -Idag ska jag lära mig cykla. Sagt och gjort efter ett par försök så cyklade han. Det tog inte ens 10 minuter. Ja jag vet att det är sent men han har inte haft tid att koncentrera sig tidigare. Det var bara för Johan att åka till affären och köpa cykel lås.
Gustaf cyklar

Rocky Road


Såg på Leilas jul på TV4 plus i veckan då hon gjorde julgodis. Det innehåller: salta jordnötter, choklad, Dumle och marshmallows. Värm chokladen och blanda ihop med resten. MUMS! Jag och barnen gjorde en sats på fredags eftermiddagen, hmm den är nu slut.....

Rocky Road

Julfest på Dagis

Onsdagen den 5/12 var det julfest på Dagis. Barnen var jätte duktiga att sjunga julsonger. Enligt fröken så var det mycket tack vare att Gustaf höll igång sjungandet som det gick så bra. Dom andra barnen sjunger om han sjunger :-)
Julfest på Dagis

Tävlings bidrag

Jag deltar i en tävling på www.stellas.se med denna LO. Nu finns den med där så nu får jag lägga upp den i min blogg. Jag har scannat kort på Johan och mig som små.

Tävlings bidrag

Helgen 1:a advent

Johan jobbade i lördags så barnen och jag fick roa oss själva. Vi började med att baka saffrans drömmar som mer liknade mardrömmar eftersom dom flöt ut och jag missade att lösa upp saffranet i mjölken så dom knappt fick någon färg. Ja ja men goda blev dom i varje fall det tyckte i varje fall jag och barnen.

Sen var det dax att ta i tu med granen som jag köpte på fredagen. Fram med alla kulor och pynt och upp med det så snabbt som möjligt. Vi var klara innan lunch.

På 1:a advent kom Jenny, Andreas och deras (3) barn på besök så det var fullt hus i några timmar. Barnen lekte som bara den och dom verkade inte känna av att det faktiskt var riktigt länge sen vi sågs. Julmarknad på torget i Åtvidaberg med fiskdamm, paket av Tomten och korv grillning. Efter ca en timme hade vi vuxna fått nog och vi gick hem och lagade taccos (Johan lagade taccos vi andra tittade på).

Nu är jag klar med alla julklappar, alla julkort all julpyntning. Det är bara matlagning och städning kvar. Funderar på att göra en ála Jenny och ta ett rum i tagen och storstäda från golv till tak.

Pyssel tjejer

Pyssel tjejer

Jobbigt att vara 4 år

Jobbigt att vara 4 år

RSS 2.0