En Tzatziki hink

Jag testade att göra om en tzatziki youghurt hink. Tänk vad man kan göra med lite papper, stämplar, band och fantasi. Nu till det stora problemet jag hade bara en hink. Gustaf var mäkta avundsjuk övera tt jag inte hade någon hink till honom. Så alla vänliga blogg läsare släng inte era gamla ztatziki hinkar!
Nu får vi hålla tummarna att det blir skapligt väder i helgen. kram på er!

En Tzatziki hink

Hink1.1

Hink1.1

Hink1

Hink1

En LO utan rubrik

Jag hittade en skiss på Scrappiz som Lotta hade gjort. Så här blev min tolkning av skissen. Jag har målat med distresser på hjärtat.
En LO utan rubrik

Gustaf har scrappat

Titta vad fint Gustaf scrappade igår kväll!


Gustaf har scrappat

Carl har pysslat

Carl gjorde en tavla av sitt mönster från tröjan. (Mamma kopierade lite)


Carl har pysslat

Carls nya kläder

Jag måste bara visas upp dessa bilder, dom är tagna när grabbarna stolt gick manekäng för pappa. Jag älskar Carls nya tröja (från KappAhl)


Carls nya kläder

Gustafs nya kläder

Gustafs nya kläder

Gustafs nya kläder

Gustafs nya kläder

Bandy

Nu går det av bara farten, LO efter LO. Denna har jag stansat bokstäverna i filt.
Har varit i stan med barnen idag och shoppat lite nya kläder. Det var jätte roligt att se och höra grabbarna ( 4 och 6 år) inne i provhytten. -Det här blir snyggt. -Dom passar! -Wow -Det här blir bra.
Bandy

En dag i

Fick nya papper från USA igår, då helt plötsligt slog kretiviteten till igen. Tänk vad lite som behövs för att men helt maniskt bara måste pyssla. Barnen fick klippa och klistra bara mamma fick scrappa i fred. Jag har använt Gustafs galon byxor och gjort egna thickers (bokstävern på kartong) Det blev en dubbel LO mellan 17-20 samt matlagning till både barnen och mig och J. Det gäller att ta vara på tiden :-) Sen blev det grupparbete ända till 22:30 så jag känner mig lite trött idag.
En dag i

Parken zoo

Parken zoo

Grattis kort

Har nästan inte inte hunnit pyssla något denna helg heller. Eller rättare sagt jag har inte haft någon inspiration. Prioriterar träning och studier nu på min lediga tid. Men ett kort till Sigge som fyller år om ett par veckr gjorde jag igår kväll i varje fall. Helgen har varit väldigt lugn och skön. så nu är det bara att sätta fart, 5 dagar till nästa helg......Nu är det inte så lång tid kvar innan vi åker till Legoland med barnen, jag längtar.
340757-207

DR KOKO

Hinner inte med något kreativt just nu. Försöker sticka lite på en poncho men det går sakta, har kommit ca 10 cm. Scrappa har jag inte gjort sen vi hade träff här förra torsdagen. All ledig tid just nu går åt till träning och studier. Jag börjar se slutet på mina kurser nu och det käns skönt samtidigt som det har varit en lärorik vår. Idag kom det en tullfaktura på mina alfabet men det blev ändå en riktigt bra affär, sparade ca 700:-/per alfabet mot om jag hade köpt dom i Sverige. Ska nog shoppa mer från USA, just nu är det en riktigt bra affär eftersom dollaren är så låg. Varför slår inte dollarkursen igenom i dom Svenska Scrap butikerna? Dom borde ju också få lägre inköpspriser....
Jag har varit med Gustaf till läkaren idag och ÄNTLIGEN har vi fått hans hjärtfel avskrivet. Han har numera inget blåsljud på hjärtat som han har haft sen födseln. Läkaren sa att med hans värden så kan han bli astronaut, något som Gustaf uppskattade. Men bäst med hela US vistelsen var nog sjukhus clownen KOKO. Helt otroligt att några personer arbetar ideellt med att roa sjuka barn. En stor eloge till er!
DR KOKO
Den som är intresserad kan läsa mer om DR KOKO här http://www.lio.se/templates/NewsPage.aspx?id=23495

Åsa -76

Jag hade en lite scrap träffa här hemma igår. Det var jag, Malin och Lotta. Alltid roligt att lära känna nya människor. Jag gjorde inte klart någon LO men påbörjade 5 st. Ni får se dom redan nu trots att det saknas texter.
Åsa -76

Carl puzzel

Carl puzzel

Diddl

Diddl

Fadderbarn nr.3

Fadderbarn nr.3

Kina schack

Kina schack

Vikten

Ja det var ett tag sedan jag rapporterade hur det går med min vikt.
Det gick ju som smort i början, nästan -1 KG/vecka men sen sa kroppen STOPP!!!!
Trots att jag tränade minst 6 timmar/vecka med cykling, stavgång och vanliga promenader.
Jag laborerade med mer träning, mer mat, mindre mat, mer vatten, mer fett ja alla tänkbara varianter och var nära att ge upp.
Resultatet så här långt -9 KG, -19cm i midjan (helt sjukt att midjan var så stor)
Så nu är jag i varjefall halvvägs till målet.
Kan nu ha mina jeans i storlek 29 men räknas fortfarande som övervikitig enl. BMI-tabellen.

Eagels konstert och barnfritt

Det var en jätte skön helg. J och jag lämnade barnen hos min syster och mamma och tog sen T-banan in till centrum och hotell Sergel Plaza. Gjorde oss i ordning och sen strosade runt på stan en stund innan vi åkte till Globen och åt middag med J`s föräldrar och deras bekanta. Eagels spelade 19:30 till 23:00 med endast en kort paus. Det var en slutsåld Globen och jag tror att dom flesta var mycket nöjda med konserten. Det var i varje fall vi.
Söndag morgon vaknade jag kl 08:00 (ny tid) och hade bestämt mig för att nyttja hotellets gym så ombytt och klar traskade jag ner till receptionen kl 08:05 men tji fick jag, gymet är stängt på söndagar. Jag fick istället väcka J och dra med honom på frukost. Redan kl 10:00 var vi hos min syster för att hämta barnen. Vi var kvar i Stockholm tills efter lunch och njöt av att våren äntligen hade kommit. När vi kom hem tog jag en 1 1/2 timmes promenad med stavarna och bara njöt.

Distresser har fler användningsområden

Vi använde distress färgerna att måla våra Påsk ägg med. De färgade dock lite på insidan också....hmm undrar hur farligt det är???

Distresser har fler användningsområden

RSS 2.0