Tjejer/killar

Jag blev så full i skratt när jag läste i Pia´s blogg om mina fadderbarn (tjejer) som är jämnåriga med mina killar. Tjejerna hade dansat och sjungit framför melodifestivalen. De enda läten jag får från mina killar är "frrrit, kabom, transformera" gärna tillsammans med småspringande. Är det killars motsvarighet till sång och dans????
Nu ska jag packa inför Stockholms tripp med Eagels konsert.
Ni får ha en trevlig helg!

Hela fotoalbumet kan nu skådas.

Nu har Mormor fått sin Påsk present så nu kan ni andra få se hela albumet.
Hela fotoalbumet kan nu skådas.

BARN3

BARN3

BARN1

BARN1

BARN

BARN

Datum

Jag har scrapliftat Hoppetossas album Nova. Det ska bli en present så jag visar bara några små detaljer idag. Resten får ni se efter Påsk.

Datum

En krona

En krona

Ett hjärta

340757-191

Jag har blivit utmanad

Jag har blivit utmanad av Annika att svara på dessa frågor.
1. Gör du kort eller scrappar? Jag började med scrap men efter ha förälskat mig i hÄnglar och stÄnglar även börjat göra kort.
2. Favorit färg som du gärna använder? Blått, grönt, rött, svart

3. Vilka dekorationer kan du inte vara utan? blommor, brads och stansat.

4. Vilket är ditt bästa köp? Skärmaskinen och Grodan

5. Finns det något du ångrar att du köpt? En tagmaker helt värdelös. Man ska böja in stålkanterna runt ett papper för att göra en tag men jag får det inte snyggt.

6. Vad för motiv scrappar / stämplar du helst? Min familj

7. Finns det någon pysseltidning som du brukar köpa? Vilken? Lösnummer av Scrapbooking mm

8. Favorit pysselblogg du brukar besöka? Jag går via Annikas sida till Ostgotascraps medlemmars bloggar beroende på tid.

9. Vad/vem inspireras du av? Jag inspireras av mina barn, Scrappiz och andras bloggar.

10. Om du fick 1000 kr och handla pysselsaker för. Vad skulle du köpa då? Hmm har precis shoppat alla CB alfabet så just nu är det nog pappersförådet som skulle behövas fyllas på.

Påsk pyntat i köksfönstret

Påsk pyntat i köksfönstret

Grattis kort

Vi blev bjudna på en födelsedagsfika idag, så jag snodde ihop ett grattis kort.
Grattis kort

Den stickade sjalen

Som jag har jobbat på i två veckor är nu klar. Nu kan jag ta mig an det garn jag beställde från vartofta förra veckan. Det ska till att börja med bli en kofta till mig sen får vi se vad resten räcker till.
Jag fick föresten ett nytt paket med alfabet idag....till samma pris, men dom ligger numera på Tradera.

Den stickade sjalen

Påsken kommer tidigt i år!

Helgen har varit så lugn och skön. I Lördags var hela familjen ute i trädgården och vårstädade, solen värmde ordentligt så vi bestämde oss för att bjuda farmor och farfar på grillat på kvällen. Händerna ser ut som jag har slagits med en katt och den obligatoriska blåsan brevid tummen är på plats men trädgården blev fin. Det är bara äppelträden och lite i kryddlandet kvar att städa.
Söndag morgon gav jag och Gustaf oss ut på motionsrunda. Vi sprang/gick en mil. Gustaf kämpade på och agerade hare åt mig. Det är såå skönt när man kommer in och kroppen har fått jobba ordentligt. Resten av dagen bestod i tvätt, pyssel, dataspel och stickning. Sjalen är nu klar, kort kommer inom kort. På kvällen såg alla i familjen utom Gustaf den sista Harry Potter filmen. Gustaf tycker nog att dom är lite otäcka för han skulle prompt se på Disney just då. Jag och Carl gjorde varsitt Påsk kort, Gustaf gjorde ett kort till Mormor. Men det vill jag inte scanna för då får jag glitter i hela min scanner :-)

Påsken kommer tidigt i år!

namnskylt

Jag var tvungen att testa "Fancy Pants" alfabetet.
namnskylt

Som ett barn på julafton!


Mitt paket har kommit! Jag hade beställt alfabet till Grodan från USA till ett RIKTIGT bra pris.
Som ett barn på julafton!

Jag vill inte


Nu har jag fått klart den 4:e Lo:n som jag gjorde i Måndags.
Jag vill inte

scrappiz

Jag fick vara med i gallerivalet på scrappiz idag med den LO:n som jag tidigare tävlade med hos Stellas.
Det var sanka som hade sökt i galleriet. Alltid roligt att få synas lite extra :-)

Bandy skolan

Bandy skolan

Carl och snö/snor gubben

Igår var det pyssel hemma hos Titti. Gott och trevligt som vanligt. Jag gjorde 2 LO helt klara (se nedan) samt 3 LO som jag ska sätta text och rubrik på så dom väntar jag med att visa upp.

Carl och snö/snor gubben

Gustaf i snön

Gustaf i snön

Söndag kväll

Det blev inget pappers pyssel denna helg, endast lite shopping på scrap loppisen i Malmslätt.
Lördagen var jag och Carl själva eftersom Gustaf var med pappa på jobbet då passade vi på att åka till simhallen. På kvällen var det middag hos grannen. Jätte god mat och trevlig sällskap, barnen hade också roligt, Gustaf ville gå tillbaks imorse kl 7:30. Jag tror inte att grannen hade uppskattat ett besök så dax. Idag har vi som sagt varit på scrap loppis och sen belv det en sväng till IKEA, jag köpte mig ett till skrivbord för att få lite mer arbetsyta på mitt kontor/pysselrum. Jag har stickat en del på en ny sjal men inte ett enda papper har jag klippt eller rivit i denna helg. Jag får ta igen det imorgon då det är scrapträff i Linköping.

RSS 2.0