Scrapträff i Linköping

Nu har jag anmält mig till scrapträffen den 2-3 februari 2008. Jag kan tyvär bara vara med på söndagen men det räcker nog för att hämta ny inspiration. Det finns bara 50 platser så jag vågade inte vänta med anmälan.

Kärleksört

Kärleksört
Lite dålig scanning men annars är jag nöjd med LO:n. Det syns inte men jag har målat med distressfärg runt hjärtat och runt kanten på hela LO:n

Kort 9

Jag köpte några nya stämplar av en tjej på Scrappiz. Här är en av dom, visst är den söt?
Kort 9
25:- SÅLT!

Snart Jul....

I dag åkte alla julsaker fram. Johan tyckte att det räckte med advents ljusstakarna men jag och barnen satte fart och vips så var allt framme. Nu är det bara granen som saknas. Sen har jag tillbringat dagen att slå in paket. Det är den stora nackdelen med att köpa julklappar tidigt, man får slå in alla själv. Jag har ännu inte slagit in alla julkalenderpaket till grabbarna, det får jag göra någon kväll denna vecka. Jag har också slagit in alla paket till Carls födelsedag så min tumme är helt söndernött av tejp rullens metall som man tar av tejpen med.

Grattis kort 12

Grattis kort 12
Här ska man ringa in födelsedagsbarnets födelsedatum. Men eftersom jag inte vet vem kortet är till än så är det inga ringar :-)

Tilda kort 2

Jag fick låna stämplar av Susanne som arbetar på barnens dagis. Så denna helg har jag mest stämplat men lite slutförande blev det i varje fall.

Tilda kort 2
25:-

Tilda kort 1

Tilda kort 1
25:-

Kram kort 2

Mer än 1000 öljetter kom med posten igår. Det var jätte länge sen jag beställde öljetterna. Dom hade alla möljiga former bla. denna fjäril.
Kram kort 2

Studiedag på dagis

Huu vad trött man kan bli av en studiedag. Idag har jag och grabbarna varit på IKANO huset och köpt kläder till Jul. Jag hittade en jätte fin kostym till Gustaf, en skjorta till Carl och fin skor till Gustaf. Kostymen har Gustaf inte fått se än, funderar på att ge den som julklapp. Efter ca 1 timme i affärer åkte vi till Busfabriken. Det var iof. inte så mycket folk där men man blir ändå ganska mör av 3 timmars stoj. Kom hem kl 15:30 sen har jag försökt jobba lite och nu började Bolibompa så nu har lugnet hägrat sig. Det blir nog inget pyssel idag :-( och imorgon ska jag till Eskilstuna och jobba....Jag som har så många idéer till kort och LO just nu.

Kram kort 1

Kram kort 1
25:- Sålt

Grattis kort 11

Grattis kort 11
25:- Sålt

Carls ögon

Efter jag hade varit hos Malin och pysslat igår så skulle vi se "King Arthur" men det var ingen film i min stil så jag satte mig och scrappade dessa två LO:n istället,
Carls ögon

En höst LO på Carl

En höst LO på Carl
Det var inte svårt att göra denna LO. Pappret gör hela sidan :-)

Trevlig post2

Mitt bidrag till Papp och scrapps tävling. Jag döpte min postlåda till "Trevlig post"
Tanken var att då kan man ha den året om och lägga fina kort i.
Trevlig post2

Trevlig post

Trevlig post

Sjal

Carl och jag besökte den nya garnaffären i Linköping igår. Jag köpte garn för att göra en sjal/halsduk. Här är resultatet.
Sjal

Banner i bloggen

Banner i bloggen

Lång dag

Gick upp kl 06:00. Carl hade varit inne en gång men konstaterade att han hade lovat att inte bråka med sin mamma idag. Begav mig till Stockholm kl 07:00. Möte och lunch i Stockholm innan jag åkte hem igen. Var hemma redan kl 14 vilket var skönt för då hann jag göra klart allt som stog på dagordningen idag. Hämtade barnen kl 17 och när Bolibompa började satte jag mig och gjorde kort. Gjorde de 3 som syns nedan på mindre än en timme. Scrappiz har snabb pyssel som tema just nu men det har aldrig varit något problem för mig. Attans vad effektiv jag är :-)
Idag kom sakerna jag hade beställt från www.scrapbodan.se och fina presenter var det i paketet. Jag fick också en RAK från Erika på Scrappiz. Hon hade stämplat lite bilar, snacka om att det passar grabbarna. Tack än en gång Erika!


Grattis kort 10

Grattis kort 10
Målat med distresser, öljetter och blommor.

25:- Sålt

Grattis kort 9

Grattis kort 9
Målat med distresser, filt dekor.

25:-

Grattis kort 8

Grattis kort 8
Här har jag målat med distresser och virkat en blomma.

25:-

Julkort 14

Julkort 14

25:-

Julkort 10

Julkort 10

25:- Sålt

Julkort 11

Julkort 11



25:- Sålt

Julkort 12

Julkort 12

25:- Sålt

Julkort 13

Julkort 13

25:- Sålt

Gustafs låda till Faster Anna

Gustafs låda till Faster Anna
Jag måste bara visa upp denna låda som Gustaf (5år) gjorde till sin faster. Han har tjatat på mig nästan varje dag om jag inte har någon skokartong som han kan få. Så alla mina vänner SLÄNG INTE SKOKARTONGER!!!! Dom kan man göra mycket fint av.

Gårdagens pyssel

Gårdagens pyssel
Förutom dom 2 julkorten så gjorde jag även dessa 4 tändsticksaskar. 3 var tänkta som julklappar men eftersom Gustaf har bestämt att han ska ta sin veckopeng (som nu är sparad till 100:-  ) och köpa askar för att göra som julklappar så får jag nog behålla eller sälja mina.

What goes around

Titta vad mycket fint jag har fått av "Anna 74" från scrappiz.! Ett jätte tack för alla fina saker!


What goes around

Äntligen

Idag kom foamet (som jag beställde i torsdags) så det var snabb leverans men jag var såå sugen på att provstämpla dom nya hÄnglarna och kunde inte innan jag hade fått foamet. Jag hade också beställt en vattenfast stämpeldyna så nu kan jag måla utan att det kladdar.  Dessutom fick jag en jätte söt stämpel i present av den snälla tjejen på: http://www.landstoken.se
Nu är bara frågan om jag verkligen ska göra fler julkort.....brukar bara skicka ungefär 10 st. Fast man kan ju spara till nästa jul om jag inte orkar eller har lust att göra några då...

SNÖ!

SNÖ!
Idag när vi vaknade var det aldeles vitt utanför fönstret. Äntligen hade snön kommit.
Bilden är tagen från köksfönstret, Gustaf var ute och lekte redan kl 08:00.

Kontaktuppgifter

Jag tänkte att om man vill komma i kontakt med mig så borde uppgifterna finnas i bloggen.

Åsa Merving
Stenhusgatan 13
59730 Åtvidaberg
E-post: [email protected]

Fredag :-)

Blev väckt av Carl kl 06:00 (sovmorgon med andra ord) Orkade inte ligga kvar och bråka med honom så jag gick upp duschade, åt frukost och satte mig för att jobba redan kl 06:45. Jag fick hjälp av 2 snälla killar. Gustaf undrade lite försiktigt om han skulle få betalt för det jobb han gjorde. Han kommer nog bli affärsman, inte dåligt att ha sin första löneförhandling som 5-åring. Johan gjorde bort sig igår när han lämnade barnen på dagis. Han sa -Vi ses i kväll. När jag vid middagen förklarade att pappa kommer hem sent så blev Gustaf arg. Pappa hade ju sagt att vi skulle ses ikväll. Det var bara att låta Gustaf ringa sin pappa och be om en förklaring. Efter kvällsmaten så började vi göra Farsdags presenter. När Gustaf fick syn på mina nya stämplar så ville han också göra julkort. Han gjorde ett till faster Anna. Det är bara att konstatera jag kommer få konkurens i julkorts tillverkningen i år. Det slutar nog med att Gustaf skickar egna julkort till släkten.


hÄnglar och stÄnglar

Idag kom det efterlängtade paketet med stämplar.
Jag är såå imponerad över hur Marie Julin kan lyckas med varje paket.


hÄnglar och stÄnglar

Födelsedagspresent

Äntligen fick jag min födelsedagspresent av Johan. Epson har tydligen haft leverans problem. Det var en scanner/kopiator/skrivare. Jag önskade mig verkligen en sådan så jag kan scrappa kort från när jag och Johan var små. Så nu sätter kreativitets tankarna igång.
Det kom ett mejl idag från miimo.se, jag hade vunnit en tävling, dom skickar 2 ark med svenska rubb ons. Jag som aldrig brukar vinna något.

Grattis kort 7

Grattis kort 7

25:- Sålt

Grattis kort 6

Grattis kort 6
25:- sålt

Jag har köpt en hund!

I helgen har det inte blivit något kreativt alls. Jag hade ingen inspiration. Det har varit ganska lugnt med shoppingturer till Linköping och Norrköping + middagsgäster i Lördags. Vi var på Lagerhause i Norrköping i går och shoppade soff-kuddar, då hittade jag denna läder hund.
Jag var bara tvungen att köpa den. Barnen älskar mammas hund. Gustaf har döpt den till Malte som Mormors hund hette.

Jag har köpt en hund

Kort 8

Kort 8

25:-
*sålt*

Grattis kort 5

Grattis kort 5

25:-

Julkort 9

Julkort 9

25:- Sålt

Kort 7

Kort 7

25:- Sålt

Grattis kort 4

Grattis kort 4

25:- Sålt

Kort 6

Kort 6

10:- *sålt*

Mercedes stollar

Mercedes stollar

Gustaf undrar

Gustaf undrar

Bad

Bad

Tittut

Tittut

Grattis Mamma

Grattis Mamma

Bebis kort

Bebis kort

15:- Sålt

Jukort 5

Jukort

25:- Sålt

Julkort 6

Julkort

20:- Sålt

Kort

Kort

25:-

kort

kort

25:- Sålt

döskalle kort

döskalle kort

10:- Sålt Jag kan göra ett likadant på beställning

Igår var det julafton

Paketet från Lifetimemoments kom igår. Att man fortfarande kan känna sig som ett barn när posten kommer :-)
Jag hade mest beställt papper denna gång men lite knappar och pins var det också.
Pia och barnen tittade förbi på kvällsmat och vi fick bevittna ett nästan 4-års trots och ett nästan 6-års trots. Dom ter sig lite olika men minst lika påfrestande.  Skönt att inte våra andra barn som befinner sig i samma ålder inte har kommit in i nya trots åldrar.
När Bolibompa började och Carl somnade så tog jag fram mina distresser och målade lite hÄnglar och stÄnglar.
Det ska bli skönt med lite helg och Johan är desutom ledig eftersom det är röd dag imorgon.

Trots

Trots
Åhh vad trött jag blir på trots utbrott. Nu har Carl haft utbrott i stort sett varje kväll i 2 veckor. Han äter lite mat och börjar sen bråka. Det slutar med att han blir utan mat och blir förvisad från matbordet. Min tanke är att då kanske han lär sig att man inte kastar mat, slår med besticken eller spottar ut maten men icke nästa kväll är det likadant igen....Utbrotten varar ca 30 min och sedan somnar han helt utmattad. Vi har försökt att låta honom sova lunch och på så sätt orka vara vaken längre på kvällen (och i och med det även sova längre på morgonen) men det hjälper inte. Vintertiden trotsade han, han vaknar fortfarande mellan 04:40 och 05:15. Han har till och med haft likadana bråk på dagis. Det är ju tur att trotsåldern går över.

RSS 2.0