Malins Gris.

Malins Gris.
Igår kväll efter projektledning och promenad så virkade jag klart grisen som Malin ska få i födelsedagspresent (i Augusti :-) Funderar dock på att göra en kjol till grisen.

Första kortet med dom nya stämplarna.

Första kortet med dom nya stämplarna.
Jag var bara tvungen att lunch pyssla lite idag. Det är alltid så roligt att sätta igång när man har fått fina saker med posten. Denna stämpel var inte med på bladet nedan....vet inte varför den var ju sötast.

25:-

Dom nya hÄnglarna har kommit!!!!

Dom nya hÄnglarna har kommit!!!!
Mina nya stämplar från http://www.hanglar.com/index1.html har kommit.  Nu blir det till att göra alla hjärtans dags kort. Jag har tagit en paus i kort tillverkningen efter alla julkort så det ska bli roligt att sätta igång igen.

Full fart igen

Jag var piggare redan i Fredags men hoppade över träningen för att bli helt bra. Lördag morgon satte jag igång igen. 30 min på cykeln innan frukost. Sen tog vi barnen och åkte in till stan. Shoppade ett linneskåp på "Hjärta till Hjärta" som vi ska ha i sovrummet. Vidare in till stan och åt en shopping lunch på Yogi. Jätte gott och uppskattades även av barnen som åt upp nästan allt av de enorma portionerna.
Hemma igen så cyklade jag ytterligare 45 min, hade vin i sikte :-) Det blev bara 3 glas vin innan jag somnade.....

Söndagen tillbringade vi med att rensa ut papper och glas ur garaget. På eftermiddagen var det bandyskola för Gustaf och Carl fick följa med och leka i snöhögen. Jag passade på att träna och laga mat under tiden.
Ingenting scrappat sen träffen i Bestorp, nu samlar jag inspiration till den stora träffen på Söndag i Linköping. Jag har massor med kort som bara väntar på att få en plats i ett album. Just nu har jag dock inte så mycket tid över efter arbete, familj, högskolekurser och träning. Det är väl så att allt har sin tid.
Tänk vad jag ska vara kreativ när jag är smal igen och har tagit mina 22,5 poäng!!!!
Tills dess så får jag samla inspiration och projekt att ta tag i.

Feber

Kände mig lite trött och törstig igår när jag var i Eskilstuna. När jag kom hem hade jag 39 graders feber så det vara bara att bädda ner sig. Johan hämtade barnen sen hade jag en betjänt hela kvällen. Gustaf ville att mamma skulle må bra så han bäddade om mig, hämtade vatten, hämtade extra strumpor och en blöt handduk. Jag har nog aldrig varit så ompysslad när jag har varit sjuk förut. Idag är jag fortfarande yr och darrig men är tidvis på benen.


Min nya gris

Jag fick ett brev från Karin i Torsdags där hon skrev. "Tänkte att du skulle få något att bita i....eller är det bara scrapbooking som gäller?! Nu har du något att pyssla med i varje fall, tid är ju allt man har eller hur?!" i brevet låg en virkbeskrivning på en gris. Jag kunde inte motstå frestelsen så det var bara att sätta igång. I Lördags var den klar. Nu är bara frågan, ville Karin ha en gris eller vad ska jag med denna till?

Min nya gris
På grund av grisprojektet så har jag inte scrappat något i helgen men det gör bara att jag har fått ny inspiration. Fick också en beställning på en ny gris av Malin men hon fyller inte år förän i Augusti så det hinner jag.

Seeg fredag

Det blev en heldag i Ullared igår. Hittade massor med bra saker och presenter.  Dock inte så mycket pyssel saker som jag hade velat. Men jag fick mitt paket från http://www.lifetimemoments.com/ i onsdags. Jätta fina swirls stämplar som jag har testat på detta kort.


Nu ser jag fram emot en helg fylld med bra mat, motion och mys-tid med barnen. Johan ska jobba imorgon så det blir nog lekpark fm och skridskor em om isbanan är öppen. Jag härmade Malin och köpte ett stort puzzel som jag och barnen kan lägga tillsammans. Vi smygstartade i morse innan dagis det var roligt.

Höst i trädgården

Idag har jag varit på scrap träff i Bestorp. Tack Bettan för en välanordnad träff samt jätte gott fika bröd!
Jag gjorde dessa LO samt att jag gjorde klart ett minialbum till Gustaf. Det är konstigt vad snabbt tiden går när man har roligt. Jag kom till träffen 10:15 och vips så var klockan 14:30 och det var dax att åka hem. Det var meningen att jag skulle ta med Güstaf på Bandy skola men det visade sig att han hade fått feber så jag kunde sitta på tränings cykeln i 40 minuter istället. Inte nog med det om en timme ska jag ut och promenera med Sandra. Vi har gått ca 1 timme nästan varje kväll nu det är sååå skönt att komma ut varje dag.

Höst i trädgården

BB bild på Åsa

Jag har fått några gamla bilder på mig själv så nu får jag sätta fart och göra "BOM" Boken Om Mig.


Åsa på BB

Mormor med 2 små barnbarn.

Mormor med 2 små barnbarn.

Michaelas dagis foto 2006

Jag har fått nya kort av mina fadderbarn så jag scrappade med de som tidigare satt i ramarna.

Michaelas dagis foto 2006

Alexandras dagis foto 2006

Alexandras dagis foto 2006

Skisstävling

Mitt bidrag till www.pappochscrap.se skisstävling.

Skisstävling

Nu får det vara nog!!!!

Nyårsafton: Jag sov ända till nio, jätte skönt! Sen var det bara att sätta fart till bandy planen. Barnen har åkt varje dag sen Annandagen och tycker det är jätte roligt. Vi tillbringade 2 timmar vid bandyplan innan det var dax att åka hem och laga mat.
Vi firade ett nytt år hemma hos gamla grannar från Linköping som har flyttat ner hit till Åtvidaberg. Det var gott och trevligt. Barnen var vakna ända tills vi gick hem vid 00:30-tiden.
Nyårsdagen gick jag och barenen och hämtade bilen för att sen efter lunch ta en tur i kyrkbacken. Det kom massor med snö på nyårsaftonen men det mesta hade töat och det fanns ingen käle i marken så det var lite lerigt men oj så roligt barnen hade. Johan och jag fick lite välbehövd motion.
Så var det vardag igen. Har inte så mycket att göra denna vecka, barnen är på dagis men ska nog få komma hem tidigt idag. Jag var nog först fram med Julsaker i slutet på November så jag får väl vara först med att ta bort allt också.
Usch och fy, mätte mig idag (har ingen våg) 100 cm i midjan det kan bara inte vara möjligt. Dax att ta tag i vikten igen. Jag har nu varit rökfri 4 1/2 månad, det har satt sina spår på kroppen. Så det är bara att ta fram VV matrialet igen och sätta igång. Nu får det bli mycket träning och nyttig mat om jag ska kunna visa mig på beachen 2008.

2008-01-10 Vägning i dag, minus 3,2 KG wow vad glad jag blev. Jag behövde lite utdelning för mitt slit. Har ätit rätt och motionerat minst 1 timme varje dag den senaste veckan. Endast 1 glas vin i Lördags kan jag sätta upp på "fusk" kontot.

2008-01-16 Väger mig en dag tidigare eftersom jag ska till Ullared imorgon. Minus 0,7 bra jobbat Åsa! men det roliga är mätningen där jag nu har minskat 8 cm i midjan, 5 cm per lår och 3cm över höfterna. Det märks att jag ligger i. Denna vecka har jag också varit extremt duktig. Motion varje dag utom Tisdag då det var vilo dag. På fusk kontot finns 1 glas vin 1 nöt och 1 chips. Kände mig riktigt stolt att kunna låta bli Bettnas smaskiga bakverk i Söndags samt barnens chips och nötter i Lördags.
2008-01-17 Vägde mig innan jag åkte till Ullared. minus 1,3 lite konstigt hur det kan variera från dag till dag....jaja det visar i varjefall att det går åt rätt håll hela tiden.
2008-01-24 Vägning minus 0,7KG
2008-01-31 Endast minus 0.2 idag men det käns som det kommer mer inom kort. Har haft en bra vecka med mycket träning och bra mat. Endast 2 glas vin på fusk kontot.
2008-02-06 Minus 0,5 KG det går som en dans. Cykling ca 2 mil per dag och bara bra mat. Har nu gjort mig av med 5,9 KG det är ganksa tungt att bära :-) Det är extra skönt att ha kommit igång med träningen, jag har blivit mycket piggare av den. Midjan har minskat med 11 cm så snart har jag hälsosamt midjemått igen.
2008-02-19 Har testat stavgång både igår och idag har jag gått "hälsans stig" Oj vad det var jobbigt om man tar i lite med stavarna! Vet att jag inte har så bra arm muskler men trodde inte att det var så illa. Skönt att röra på hela kroppen i en timme, cyklingen kommer jag varva med men stavgången ska jag nog försöka hålla mig till när det är fint väder. Underbara timmar i solen både igår och idag :-)
2008-03-07 Jag har inte uppdaterat här på ett tag. Är sur på min kropp som inte vill släppa ifrån sig kilona. Har kommit in i en platå......Äter bra, tränar MYCKET och ändå vill inte kroppen släppa kilona. Vågen visar dessutom mer % vatten än tidigare kanske har något med det att göra? *suck* Det roliga är att jag har minskat ytterligare 2 cm i midjan så något händer i varje fell. Nu är midjan 14 cm mindre än vid nyår. Är så fokuserad på att komma ner under BMI 25 just nu och hade hopats att jag skulle varit där till den 29/3 då vi ska till Stockholm och gå på konsert. Det målet ser inte ut att kunna infria sig....men men det går åt rätt håll även om det käns väldigt motigt just nu.

RSS 2.0