Tack

Inspirationen spirar :-) Nu är kursen i Projektledning avklarad så jag fick ytterligare lite tid att pyssla.
Detta kort har jag gjort efter skissen på http://www.kortskissen.se/
Jag orkade dock inte scanna det jag gjorde igår så ni får stå ut med foton.

Tack

Julen 2007

Julen 2007

Transformers

Transformers

På väg till skolan

Idag är en stor dag i Gustafs liv. Han vaknade kl 06:00 för att klä sig i fin skjorta och kunde inte riktigt slappna av. Det är idag han ska göra ett första besök i skolan. Jag passade på att ta en bild när vi gick till skolan.
På väg till skolan

Sing star

Oj oj oj vad jag har samlat på mig inspiration att scrappa. Det är väl så när man inte har tid.....Nu har jag tagit mig tid ett par kvällar i rad och det bara sprutade ut LO´s. En del är väl inga mästerverk men jag behövde få in korten i album nu. Jag har dessutom gjort ett par till som jag inte kan visa ännu för de ska jag skicka till en tävling.

Sing star

Sigge

Sigge
Här har jag valt att gömma en del av texten på tagen. Den är nämligen inte helt rumsren. Carl har haft funderingar....

Nyår

Nyår
 Foton tagna precis vid 12-slaget. Jag har haft lite glitter på snöstjärnorna.

LHC

LHC
Texten talar om att GUstaf tar på sig tröjan varje gång det är hockey på TV.
Ett overlay över det vänstra kortet. Embossade och färgade hjärtan.

Klara

Klara
En trött och busig Klara på nyårsafton 2007.

Emilia

Emilia
En Lo som tog mindre än 30 min. Papper från Sassafras.

6 år

6 år
Jag har embossat och strukit med stämpeldynan över "6 år" och hela "happy birthday" arket. Jag har duttat med glitterlim på vågorna längst ner. Papper är från sassafras. Den runda "knappen" står det Happy Birthday på i embossing. Stjärnan är blå glittrig.

Fotbolls skola

Fotbolls skola

Gustaf är just nu väldigt mån om sin lillebror. Carl är egentligen för liten för att få vara med i fotbolls skolan men Gustaf frågade tränarna om han inte kunde få vara med en stund och det fick han.

Grönt veckoslut i Gamleby

Grönt veckoslut i Gamleby

Gustaf fick åka med dagis till Gamleby för att klappa djur och se hur livet på lantbruksskolan är. Carl var så ledsen över att han inte fick följa med så jag bestämde mig för att flexa ut en stund och ta med mig honom till Gamleby. Han var så glad över en eftermiddag själv med mamma bland alla dessa djur och traktorer.

Klappa stora kossorna

Klappa stora kossorna

Carl skulle prompt klappa den stora kon. Jag var tveksam så han fick hjälp av en elev att gå fram och klappa kossan.

Scrapträffen bokad

Scrapträffen bokad


Jag har redan betalat och anmält mig till höstens stora träff. Denna gång ska jag vara med heeela helgen.


Dåligt med uppdatering

Nu tror ni väl att jag inte hinner med något kreativt men så är det inte alls. Jag virkar bebishattar, har gjort några kort och påbörjat några LO men dom är inte klara för att visas upp riktigt än. Just nu försöker jag njuta så mycket som möjligt av det fina vädret man vet ju inte om det är den enda sommar vi får i år.
Ha en bra helg! Så ska jag försöka få in lite mer nästa vecka.

Nu har vi gjort Legoland

Nu har vi gjort Legoland

Vi tog en tidig semester och tog barnen med oss i bilen söderut. I onsdags kväll åkte vi ner til Helsingborg och stannade på Scandic. Jag måste ge en stor eloge till den som har tänkt till i planeringen av Scandic hotell. Det var länge sen J och jag kunde sitta och ha en sån lugn kväll och barnen var nöjda i lekrummet.
Torsdag morgon åkte vi vidare söderut. Vi tog båten mellan Helsingborg och Helsingör och sedan vidare mot Billund och Legoland. Klockan 13:00 var vi på plats, barnen förundrades över det som dom kallade Duplo land (hotellet) lite roligt vilka förväntingar man har :-) hotellet hade en rutsch kana som såg ut som Lego. Vi fick inte checka in så tidigt så vi beslöt att bege oss in på Legoland istället. Eftersom det var lågsäsong och Torsdag så var det inte alls så mycket folk. Som mest väntade vi 5 minuter på en karusell. När åkatraktionerna stängde kl 18 gick vi hem till hotellet och åt middag. Vi somnade ovaggade kl 22:00.
Fredag var vi uppe tidigt och hängde på låset på Legoland kl 10:00 och när vid 14-tiden var vi klara med hela parken. Barnen var nöjda och vi hade sett och gjort allt. Precis när viu skulle åka den sista karusellen kom det en åsk skur så det var precis lagom att bege sig därifrån. Vi åkte då in till Vejle och shoppade lite och åt på restaurang. Här följer några av de ca 300 kort vi tog, nu har jag mycket fina kort att scrappa :-)

Lite perspektiv på Legots storlek

Lite perspektiv på Legots storlek

X-tream racers

X-tream racers
Jag orkar inte vända denna bild just nu men kolla in Gustafs min när han och J åker berg och dalbana.

Mer Lego

Mer Lego

Mer lego

Mer lego

RSS 2.0