Warholizer

340757-179

Titta vilket fint puzzel!

Titta vilket fint puzzel!

Påskpyssel


Det gäller att vara ute i god tid det känns son Påsken kommer snabbare i år. Tog mig tid och pysslade lite med barnen. Se vad duktiga dom är! Nu har vi 10 höndamer och 8 fanerhönor att pynta med.

Påskpyssel

Barnen odlar gräs



Jag hittade dessa på Gekås i Ullared. Visst är dom fina?


Barnen odlar gräs

Showtime

Här är grabbarna när dom har ordnat konsert.
Showtime

Dataspel

Nu har mitt bidrag publicerats hos www.stellas.se så nu får jag även visa det här.
Jag köpte ett kit som hette pojke. Allt på denna LO förutom bling stenarna, tagen och kortet kommer från kitet.
Det är sidenband över halvcirkeln och ett overlay över kortet. Jag har målat hjärtarna med distresser och sedan lagt på ett lager stickles. Typsnittet är Hippie chick.
Nu är det bara att hålla tummarna, tävlingen håller på ända till April.

Jag har även skickat in ett bidrag till  www.hobbyhuset.se men det får jag inte visa förens tävlingen är avgjord.

Dataspel

Kusiner

Denna LO blev inte tävlingsbidrag till Stellas. Papprerna och de flesta dekos kommer från tävlingskitet men den LO jag tävlar med får ni se när den har kommit upp hos Stellas. Det var inte riktigt mina färger men samtidigt en bra utmaning att använda helt andra färger mot vad jag brukar.

Kusiner

En LO om mina julkort

En LO om mina julkort

Vad ska jag hitta på?

Den 21/2 har jag varit rökfri i 6 månader, hur ska jag belöna mig själv? Med tanke på vikten så får det inte bli något gott att äta.....några förslag?

Dåligt med uppdatering?

Tycker ni att jag har varit dålig på att uppdatera på sista tiden? Ja det kan nog vara så. Dygnets 24 timmar räcker inte till längre....Utöver mitt vanliga jobb så läser jag 22 högskolepoäng nu i vår. Tiden för att pyssla är därmed väldigt begränsad. Men jag samlar på mig massor med idéer som jag vill testa när jag har mer tid. Jag har gjort 3 LO som jag inte har visat här än. Har inte bestämt mig vilken jag ska lämna in till en tävling. Men den som väntar på något gott.....

Elin´s rum


Vi var bjudna på middag i lördags till våra gamla grannar som har köpt hus utanför Linköping. Istället för blomma så gjorde jag varsin LO till deras barn. Vet inte om dom vill att jag lägger upp dom så jag suddar bilderna för säkerhets skull.
Elin´s rum

Alexander´s rum

Alexander´s rum

Julsånger

Barnen hade en kompis här i Lördags då hann jag scrappa lite.
Julsånger

Sidan 2.

Sidan 2.

Nöjd 6-åring

Det har varit fullt med folk här i helgen som alla har firat att Gustaf fyller 6 år.
När vi frågade honom om det hade varit en bra helg så svarade han -Det har nästan varit för bra!
Skönt att för en gång skull ha en son som är helt nöjd med tillvaron, annars kan det kännas att det spelar ingen roll vad man gör det är aldrig riktigt bra.

Hjärtligt kort 2

Igår var det pyssel hemma hos Tiina. Tänk att nu har vi haft vår pysselklubb i 6 år. Första träffen missade jag för att jag hade fått Gustaf (en månad för tidigt) Sen dess har vi träffats ca 1 gång per månad. Vi har testat på många olika tekniker bl.a. stickning, virkning, ull tovning, ljus stöpning, tvål gjutning, nål filtning, färgat garn, pärlat och nu har vi fastnat i scrappandet.
Jag gjorde 3 LO och 2 kort. En LO visar jag inte än, funderar på att vara med i en tävling med den men känner mig inte 100% nöjd med den. Tävlings tiden går inte ut förän i April så jag har gott om tid att göra en ny.

Hjärtligt kort 2

Hjärtligt kort 1

Hjärtligt kort 1

Stolt Carl

Stolt Carl

Idag ska jag lära mig cykla

Idag ska jag lära mig cykla

Vattenpensel

I helgen shoppade jag bla. vattenpensel, lösningsmedel, "stumpf", embossing dyna och glitter, thickers, ett tävlingskit från Stellas samt lite papper.
Igår när jag lyssnade på några föreläsningar så passade jag på att testa några av mina nya "leksaker".
Här har jag testat vattenpenseln som jag tyckte var lättare att arbeta med än vanlig pensel.

Vattenpensel

Embossing

Jag testade att embossa över brödrosten som jag fick tips på i Söndags. Körde denna lite för länge men det blir väldigt fint ändå.
Embossing

Stumpf målad

Här har jag testat att måla med vanliga pennor, lösningsmedel och "stumpf". Det blir en mjukare ton än med distresserna något som jag uppskattade.
340757-161

Scrap helg

Åhh så roligt det vara att i lugn och ro sitta från kl 10 till kl 18 och bara scrappa, fika och prata med likasinnade. Som vanligt har jag lite prestations ångest och gjorde hela 8 LO och 1 kort på dessa timmar. Jag deltog i 2 av 3 tävlingar men van inget denna gång. Shoppade massor med nya roliga saker. Trodde att jag skulle tröttna under dagen men inspirationen bara sprudlade. Jag har massor med idéer kvar som jag vill förverkliga inom kort. Tyvärr så kommer min tid mest gå åt till jobb, studier och träning framöver men onsdag kväll är inbokad för pyssel i Lambohov. TACK alla som var med och anordnade scrapträffen i Linköping!!!!!!!
Busfabriken 2

Busfabriken 1

Busfabriken 1

Stämplad bakgrund

340757-158

Åsa tjock och glad

Åsa tjock och glad

Önskelistan

Önskelistan

Carl 4 år

LO nr.1

Kort lift från scrapträffen

Kort lift från scrapträffen
Stämpeln från hÄnglar och stÄnglar, målat med distresser.

Stora scrapträffen

Har nyligen kommit hem från den stora scrapträffen i Linköping. Jag är såå nöjd med dagen. 8 LO och ett kort har jag gjort idag. Jag får se om jag hinner scanna imorgon, nu orkar jag inte. Det är så skönt att få utlopp för all kreativitet och alla idéer som jag har burit på ett tag nu. En del shopping blev det visst också. Jag vill testa embossing och målning med lösningsmedel och "penna"...jag visar när jag har testat.

Ett stort TACK till alla som gjorde träffen möjlig!!!! Ni är underbara!!!!!

Carls blink skor

Tänk vad mycket man kan hinna på en fredags kväll. Hämtade barnen kl 16:00. Klippte båda barnen, lagade och åt mat. Tränade en timme. Tittade på Harry Potter med Carl, han somnade kl 18:30. Pysslade med Gustaf och gjorde kortet nedan. Gustaf somnade kl 19:30 samtidigt som grannen var här en stund. Tittade på Lets Dance och Hjälp samtidigt som jag stickade klart byxorna till Malins gris. Sen scrappade jag denna LO. Nu (22:45) ska jag gå och lägga mig. Johan jobbar imorgon så jag och barnen får hitta på något själva. Just nu så längtar jag bara tills på söndag då det är stor scrap träff i Linköping.
Carls blink skor

Kort utan text

Kort utan text
25:-

RSS 2.0